Uw leidraad voor het Beperkt Stuurbrevet, Algemeen Stuurbrevet en
het brevet Yachtman.

De leidraad voor de Yachtman is een uniek boekwerk.
De volledige leerstof voor het behalen van het Beperkt Stuurbrevet, Algemeen Stuurbrevet en het brevet Yachtman opgedeeld in praktische hoofdstukken. Nuttig als leerboek en als praktisch naslagwerk voor elke schipper.

Dit boek heeft precieze en gemotiveerde antwoorden op alle vragen van de beginnende en ervaren watersporter. Het resultaat van meer dan 40 jaar ervaring in het actief lesgeven aan cursisten die de Noordzee en de binnenwateren willen (her)ontdekken.  

Deze herwerkte editie van de Vlaamse Vaarschool is de referentie voor alle schippers en watersporters. De update houdt rekening met de nieuwe wetgeving. Geschreven in een toegankelijke taal en overvloedig geïllustreerd. Een prima hulpmiddel voor het leren van vaar- en zeiltechnieken voor beginner als gevorderde bootbestuurder. De ervaren zeiler en motorbootvaarder zal deze nautische bijbel bijhouden als naslagwerk gebruiken om zijn kennis op te frissen en uit te breiden.

Kortom, een boek om te studeren, lezen en herlezen.

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

leidraadyachtman.be zal het opgegeven e-mail adres gebruiken om je te contacteren en de nieuwsbrief van de Vlaamse Vaarschool toe te sturen.